menu

24/7 per dag toegang tot de Spinnerij

Toegang tot de Spinnerij is 24 uur mogelijk! Het is wel fijn om als huurder te weten welke spelregels hierbij horen. Dit is als volgt:

Met de toegangsdruppel kunt u altijd het gebouw in. Op werkdagen is het alarm vanaf 23.00 uur geactiveerd. Wanneer u langer dan 23.00 uur wilt verblijven in de Spinnerij of u wilt ’s nachts toegang tot het gebouw dan bent u verplicht om de bewakingsdienst Trigion op de hoogte te brengen (tel: 088-2981500). Hiermee worden valse inbraakmeldingen voorkomen. In het weekend wordt het alarm om 18.00 uur in geschakeld.
 
De poort is open op werkdagen van 6.30 uur tot 22.00 uur. Het terrein afrijden kan altijd. Het terrein oprijden kan buiten deze tijden met de toegangsdruppel.
Mocht het wenselijk zijn dat bij bijvoorbeeld een bijeenkomst de poort langer open moet blijven (of in het weekend) dan kan dit kosteloos geregeld worden bij de receptie van de Spinnerij. Ga dus niet zelf de poort blokkeren op welke wijze dan ook.
 
Wanneer de hoofdentree en receptie om 17.00 uur gesloten is, dan is de Spinnerij toegankelijk via de zijdeur bij de receptie. Daarnaast beschikt de Spinnerij over videobewaking.
 
Heeft u nog vragen of tips over de toegang en veiligheid van de Spinnerij meld dit dan bij Team Spinnerij.

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief!
Forget your Turn Key